Kerja Kosong di Kuala Lumpur

Cleaner di perlukan untuk sebuah Kolej swasta di cawangan Dang Wangi Jadual perkejaan yang tetap Masa kerja Isnin - Jumaat 8 jam sehari Sabtu ½ hari dan cuti setiap Ahad dan Cuti Umum. Jawatan ini adalah hanya kepada Wanita Warga Malaysia dan Penduduk Tetap Malaysia yang ada IC Jawa..


Kuala Lumpur
Monday, 02 March 2020

Cleaner di perlukan untuk sebuah Kolej Swasta di Kuala Lumpur (Taman Melawati berdekatan Maybank Melawati) Semua cleaner akan di beri jadual perkejaan yang tetap Masa kerja yang tetap akan di beri Cuti setiap Ahad, cuti umum dan cuti tahunan Jawatan ini adalah hanya kepada wanita Warganegara Ma..


Kuala Lumpur
Wednesday, 11 December 2019

Finance Assistant Job Responsibilities : • Provide support on month-end and year-end closing, and complete monthly close procedures. Responsible for preparing journal entries, detailed reports and account reconciliations. • Assist in preparing monthly financial statements and supporting sch..


Kuala Lumpur
Wednesday, 27 November 2019

TUGAS KERJA: 1. Menjalankan tugas-tugas am pejabat seperti memastikan kebersihan workstation pekerja dan pantry, serta menbantu kerja-kerja lain yang berkaitan acara syarikat KELAYAKAN: 1. Minimum SPM 2. Berumur 30-40an 3. Sihat tubuh badan 4. Diperlukan untuk kemasukan Disember 2019/ Januar..


Kuala Lumpur
Friday, 15 November 2019

JOB RESPONSIBILITIES: 1. Provide administrative support for the department JOB REQUIREMENTS: 1. Possess a Diploma in Business Administration/Secretarial/ Sijil Pelajaran Malaysia or equivalent 2. Proven typing skill 3. Fresh graduates are also welcome to apply 4. Good writing and communicati..


Kuala Lumpur
Friday, 15 November 2019

JOB RESPONSIBILITIES: 1. Perform clerical function 2. Assist in the customer service function JOB REQUIREMENTS: 1. Possess a Bachelor Degree/ Diploma in Business Administration/Secretarial or equivalent 2. At least 2-3 years of experience in related field (fresh graduates are also welcome to ..


Kuala Lumpur
Friday, 15 November 2019

Cleaner di perlukan untuk sebuah kolej swasta di Kuala Lumpur (Taman Melawati berdekatan Maybank Melawati) Semua cleaner akan di beri jadual perkejaan yang tetap Masa kerja yang tetap akan di beri Cuti setiap Ahad, cuti umum dan cuti tahunan Jawatan ini adalah hanya kepada wanita Warganegara Ma..


Kuala Lumpur
Monday, 28 October 2019

JAWATAN SEGERA Gardener untuk sebuah condo di Taman Melawati Gaji RM1200-1300 Basic Overtime RM8.65 - 10.25 sejam Masa Kerja Isnin -Sabtu - 8am -5ptg Ahad Cuti Cuti Umum di wartakan 11 hari Hostel ada disediakan jika perlu. Sila Watsapp 010-652 9048 untuk temuduga Warga..


Kuala Lumpur
Monday, 07 October 2019

JAWATAN KOSONG SEGERA PENGAWAL KESELAMATAN UNTUK CONDO SHIFT MALAM / SIANG TAMAN SHAMELIN PANDAN JAYA CHERAS WARGA NEGARA MALAYSIA SAHAJA LELAKI ATAU PEREMPUAN MEMPUNYAI PENGANGKUTAN SENDIRI GAJI RM1400.00 NETT SILA HUBUNGI MELALUI WHATSAPP SAHAJA DENGAN MAKLUMAT SEPERTI BERIKUT: NAMA, UM..


Kuala Lumpur
Sunday, 18 August 2019

Cleaner di perlukan untuk sebuah kolej swasta di Taman Melawati Semua cleaner akan di beri jadual perkejaan yang tetap Masa kerja yang tetap akan di beri Cuti setiap Ahad dan cuti umum ?Cuti Tahunan sehingga 10 Hari Jawatan ini adalah hanya kepada wanita Warga dan Penduduk Tetap Malay..


Kuala Lumpur
Saturday, 03 August 2019


Carian


PERJAWATAN

perjawatan
PERJAWATAN adalah perkhidmatan carian kerja kosong yang disediakan secara percuma.

Kami membantu anda membuat carian kerja kosong dengan lebih mudah dan pantas.