Jawatan Kosong

Fara Success Sdn Bhd Setia Alam Jawatan kosong Kerani Admin & Akaun : - Gaji basic RM1.3k..ada OT... - Ada komisen kalau dpt bawa masuk projek.. - Kerja admin, accounts & runner ( kadang2 ) - Penginapan disediakan - Utk kerja outstation, kereta office disediakan. - Office Hours : Isnin..


Selangor
Monday, 05 August 2019

Cleaner di perlukan untuk sebuah kolej swasta di Taman Melawati Semua cleaner akan di beri jadual perkejaan yang tetap Masa kerja yang tetap akan di beri Cuti setiap Ahad dan cuti umum ?Cuti Tahunan sehingga 10 Hari Jawatan ini adalah hanya kepada wanita Warga dan Penduduk Tetap Malay..


Kuala Lumpur
Saturday, 03 August 2019

Bertanggungjawab menjalankan tugas menyelenggara unit penghawa dingin pelbagai jenis. Melayu sahaja Rajin belajar Dan berdisiplin Fresh grad adalah digalakkan Umur 20 tahun Dan keatas Job Type: Full-time Salary: RM1,100.00 to RM1,300.00 /month Job Type: Full-time Lokasi : Sha..


Selangor
Wednesday, 31 July 2019

Bertanggungjawab menjalankan tugas menyelenggara unit penghawa dingin pelbagai jenis. Melayu sahaja Rajin belajar Dan berdisiplin Fresh grad adalah digalakkan Umur 20 tahun Dan keatas Job Type: Full-time Salary: RM1,100.00 to RM1,300.00 /month Job Type: Full-time Salary: RM1,30..


Selangor
Wednesday, 31 July 2019

Berpengalaman dalam bidang mekanikal dan elektrikal Pengalaman 5 Tahun Keatas Bertanggungjawab menguruskan juruteknik dan memastika kerja berjalan dengan baik Memiliki lesen Memandu Job type : Full time Salary : RM 1500.00-1700.00/Month Lokasi : Shah Alam dan Bestari Jaya email : hrm.sa..


Selangor
Wednesday, 31 July 2019

Syarikat IK DOT MY SDN BHD sedang mencari anda yang berkelayakan untuk jawatan seperti di bawah: JAWATAN KOSONG: KERANI DATA CUM PEMBANTU KOMUNIKASI 1) Melakukan kerja-kerja merekod data pelanggan. 2) Memastikan dokumen yang berkaitan dilengkapkan. 3) Melakukan kerja-kerja pemfailan rekod d..


Selangor
Friday, 26 July 2019

SKOP KERJA : 1. Mempunyai pengetahuan asas komputer seperti microsoft words dan excel 2. Menguruskan dokumen-dokumen berkaitan Pesanan,Sebutharga, Invoice dan Nota Penghantaran. 3. Menyediakan bil-bil utility bulanan untuk di bayar 4. Merekod setiap cek/tunai masuk dan bank in ke dalam a..


Kuala Lumpur
Tuesday, 16 July 2019

SKOP KERJA : 1. Membantu urusan pentadbiran dan operasi syarikat. 2. Mahir dalam Microsoft Office (Word dan Excel) 3. Menguruskan dokumen-dokumen berkaitan invoice, PO, DO, paymet voucher dan lain-lain dokumen berkaitan. 4. Membuat pemeriksaan semasa penerimaan inbois dan barang dari ..


Kuala Lumpur
Tuesday, 16 July 2019

Peluang Kerjaya sebagai Halal Executive Officer JNJ Management Consultant dengan kerjasama JAKIM & UIA menawarkan Kursus PERCUMA kepada Pelajar Tahfiz terbuka kepada lelaki dan perempuan yang telah tamat pengajian sama ada bekerja atau belum bekerja (diutamakan). Dan berpeluang utk bekerja di d..


Malaysia
Tuesday, 16 July 2019

KERJA KOSONG SEPENUH MASA Kelayakan: Warganegara Malaysia Sihat tubuh badan Berumur dalam lingkungan 18thn - 35thn Pendidikan minimum PMR/SPM/STPM/SPMV Ada pengalaman atau tiada pengalaman Bekerja dalam proses pengeluaran botol plastik Boleh mula bekerja dengan segera • Pendapatan Kasar..


Selangor
Saturday, 13 July 2019


Carian


PERJAWATAN

perjawatan
PERJAWATAN adalah perkhidmatan carian kerja kosong yang disediakan secara percuma.

Kami membantu anda membuat carian kerja kosong dengan lebih mudah dan pantas.