Jawatan Kosong

Cleaner di perlukan untuk sebuah kolej swasta di Taman Melawati dan cawangan di Dang Wangi Semua cleaner akan di beri jadual perkejaan yang tetap Masa kerja yang tetap akan di beri dan cuti setiap Ahad. Jawatan ini adalah hanya kepada wanita Warga dan Penduduk Tetap Malaysia yang ada IC ..


Kuala Lumpur
Sunday, 25 November 2018

JAWATAN KOSONG PELUANG KERJAYA Kemasukan SEGERA , Jawatan sebagai Pegawai Perunding dan Pemasaran Syarat-syarat: 1. Warganegara Malaysia (lelaki/perempuan) 2. Min SPM ke atas 3. Umur 18 - 35 tahun 4. Pengalaman kerja tidak diperlukan dan latihan akan diberikan 5. Mesra, Jujur dan perwatakka..


Negeri Sembilan
Thursday, 22 November 2018

50 KEKOSONGAN PEGAWAI PERUNDING KREDIT SYARAT-SYARAT : 1) Warganegara Malaysia 2) Boleh berbahasa Melayu dengan baik 3) Boleh bekerja di area Mid Valley/ KL Sentral/ Brickfields 4) Mempunyai pengalaman/ Tidak Mempunyai pengalaman 5) Boleh bekerja secara berkumpulan 6) Berminat untuk belajar..


Kuala Lumpur
Tuesday, 20 November 2018

Syarat Lantikan : 8. Syarat-syarat Lantikan : a. Warganegara Malaysia; b. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; c. Ijazah Sarjana Muda Kepujian yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diikti..


Selangor
Thursday, 08 November 2018

Company Name: MONAAZIZ.CO Vendor Boutique Company Address: W.P PUTRAJAYA Position Available: BOUTIQUE ASSISTANT Location of Vacancies: GROUND FLOOR, SURIA MALL, DORSETT, PRESINT 3, PUTRAJAYA Number of Vacancies: need 1 female only. Salary Range: 1100-1500 Description of Vacancy: Perlukan s..


Johor
Wednesday, 07 November 2018

Kami mencari mereka yang BERCITA-CITA tinggi dan komited untuk BERJAYA. Kami ingin calon yang mempunyai AZAM untuk mengubah masa depan anda kearah KEJAYAAN dan ingin kerja gaya USAHAWAN di syarikat kami yang hanya menjalankan 100% perniagaan jualan di internet sahaja. • Lokasi : SUNGAI BESAR, S..


Selangor
Thursday, 25 October 2018

We are established Hotel Management Company in Malaysia and we are in the midst of looking to fill up the position who be able to work to strict datelines and contribute to the success of the company. Position : Waiter/Waitress REQUIREMENTS: - Minimum SPM qualification or any other related di..


Kuala Lumpur
Monday, 22 October 2018

We are established Hotel Management Company in Malaysia and we are in the midst of looking to fill up the position who be able to work to strict datelines and contribute to the success of the company. Position : Handyman (maintenance) REQUIREMENTS: - Minumum SPM qualification or any other rel..


Kuala Lumpur
Friday, 19 October 2018

JAWATAN KOSONG RECOVERY OFFICER NAMA SYARIKAT: J.G DIRECT (M) SDN BHD ALAMAT: NO. 20-3, JALAN 15/48A, SENTUL RAYA BOULEVARD, OFF JALAN SENTUL, 51000 KUALA LUMPUR. NO TELEFON: 03-4050 7838 (HR) EMAIL: jgdirect@jgdir.com OR adminjg@jgdir.com Syarat Kelayakan: 1. Minimu..


Kuala Lumpur
Wednesday, 17 October 2018

CARA MEMOHON 1. Permohonan hendaklah menggunakan Borang Perkhidmatan MDJ 1 yang boleh didapati di MAJLIS DAERAH JELi (SAHAGIAN PENTADBIRAN) secara tunai berharga RM2.00 setiap satu. 2. Permohonan hendaklah disertakan dengan Salinan Sijil PMR, Sijil-Sijil Persekolahan, Sijil Kelahiran, Kad Pe..


Malaysia
Sunday, 07 October 2018


Carian


PERJAWATAN

perjawatan
PERJAWATAN adalah perkhidmatan carian kerja kosong yang disediakan secara percuma.

Kami membantu anda membuat carian kerja kosong dengan lebih mudah dan pantas.